2008. május 12., hétfő

Szörf fesztivál a hétvégén!


2008. május 17-18–i hétvégén, negyedik alkalommal rendezi meg a Kiteline Sport Egyesület a sportot kedvelők körében nagy népszerűségnek örvendő Szörf Fesztivált. Ezzel a rendezvénnyel hivatalosan is elkezdődik a balatoni szörfszezon. A fesztivál helyszíne a Siófok-Sóstón található Surfbeach, mely Magyarország egyetlen kite és windsurf központja. Napközben különböző extreme sportprogramok között válogathatnak a résztvevők, este pedig karaoke és DJ várja őket. A rendezvényen sátrazásra is alkalom nyílik, de aki ágyban szeretne aludni annak a szomszédos faházas szállásokat ajánljuk.

Az eddigi sikeres rendezvények után immár hagyománynak is mondhatjuk az év legnagyobb szörfös buliját a IV. Szörf Fesztivált. Idén még több és színvonalasabb program várja a sportolókat és az érdeklődőket egyaránt. Az ide látogatók részt vehetnek az ingyenes windsurf és kitesurf oktatáson IKO nemzetközi kitesurf jogosítvánnyal rendelkező oktatók közreműködésével, indulhatnak strandröplabda, csocsó és tengerikajak versenyeken, megtekinthetik az új action sportot a winch-et és kipróbálhatják a legújabb (RRD, Naish) kitesurf és windsurf felszereléseket. Új sportként bemutatkozik a Stand Up Paddle Surfing, mely viharos sebességgel terjed a világon. Most első alkalommal Magyarországon bárki kipróbálhatja a hullámlovaglást, és házibajnokságot is rendezünk majd belőle a balatoni hullámokon! Ha elfáradtak, megcsodálhatják a hátimotoros siklóernyős bemutatót, az esti órákban pedig énekelhetnek a karaoke ismert számaira, vagy táncolhatnak a DJ zenéjére. A két napos belépővel rendelkezők külön díjfizetés nélkül sátrazhatnak a Surfbeach területén, és használhatják az ingyenes WIFI hot spotot. A szörfösök számára nagyszerű alkalom a fesztivál, hiszen itt nagy árengedményekkel és akciókkal vásárolhatják meg a legújabb felszereléseket, és a használtcikk börzén értékesíthetik saját régi szörfjeiket.

A rendezvény szervezője, a Kiteline Sport Egyesület az ország legnagyobb kitesurf iskolája, és a Surfbeach létrehozója. A kitesurf tanfolyamok mellett rendszeresen szervez edzőtáborokat a világ minden pontjára, surf felszereléseket értékesít, bulikat szervez, és kiállításokon vesz részt.

A rendezvényről bővebb információkat a rendezvény szervezőjének weboldalán (www.kiteline.hu, vagy a www.surfbeach.hu), telefonon a 06 70 453 2414-es számon, vagy emailben az info@kiteline.hu címen kaphatnak.

A napibelépő 1.000 Ft, a kétnapos belépő 2.000 Ft lesz, ezért két napon át térítésmentesen használhatják a Surfbeach összes sportfelszerelését, és részt vehetnek az oktatásokon és az esti programokon.

A rendezvény támogatói: Oneill, Red Bull, MKB Bank, Siófok Város Önkormányzata, Bols Vodka

Nincsenek megjegyzések: