2008. július 28., hétfő

Gran Canaria-rólAloha Minden Kedves Olvasónak!
július 19. ,reggel: érkezés Gran Canaria-ra. Leküzdve az utazás fáradalmai,bementem szörfözni Pozo beach-re.Kellett! Imádtam! Komoly a hely! 40csomós szél 2méteres meredek hullámok.Jó társaság (a képen látható)Torma Jani,Barátnője és Dávid személyében.Ők fogadtak be,itt lakunk a beach-től 100 méterre...azért azt ki lehet bírni:)
július 20. , Torma kölcsön adta a 2007-es fanatic wave, team addicion,68l-t. Kiderült,h baráti áron eladná,így rábólintottam az ajánlatra.
Már nincs meg,h melyik nap pontosan,de 3.ik alkalommal sikerült összeütköznöm egy francia szörfössel,aki szkegével belevágott csúúnyán a "deszkámba"-még nem fizettem ki-,így ideje korán piros lapot adott Pozo.(kép fent)A story: a francia hülyesége miatt bemosott a hullám és rosszul reagálta le,hogy érkezem felé.Gyakorlatilag rámrúgta a szörföt...Ha minden igaz,holnap már tudok menni,mivel ma Torma megtákolta és már csak az útolsó simítások vannak hátra.Szóval kész izgalmak közepette várakozom.Ha olyanok lesznek a körülmények,holnap fotók is készülnek végre.Igen,első dolgom lesz felrakni a blogomra a képeket.

Amúgy kirándultam ismerősökkel a gyönyörű szigeten egészen a 0 méteres maspalomas-i beach-től a 2000 méteres,szerpentinekkel teli,szakadékos fenyvesekig. Csodálatos,h kb egy 2 Balaton területű szigeten,mennyi minden megtalálható.

A napokban munkakereséssel töltöttem el az időm.Ha minden jól megy ,akkor vmelyik itteni neves szállodában fogok gitározni.Jó zsugát ígérnek érte és nem kell majd megszakadnom.Nem kérdés ha így lesz,napközben lesz időm szörfözni és csak késő délután készülődök melóba.

Képek hamarosan,
puszi,pacsi

Nincsenek megjegyzések: