2008. szeptember 11., csütörtök

Hullámszörfös kaland


Pár nappal ezelött páratlan élményben volt részem. Pozo öbölbe az ideális áramlás miatt begurultak a klasszikus surf-ös hullámok,amihez 0 szél párosult.Kölcsön is vettem egy board-ot,hónom alá csaptam és irány az öböl. kb de 10 óra. Meleg volt,ami 1szál boardshot-ot kívánt:P--csak,h a feeling is meglegyen.
Beeveztem.Nem én voltam az első.A lelkes surf-ösök már várták a "szetteket". Úgy nézett ki a dolog,h tükör sima víz és 10 percenként megtört 3-5 hullám...húúú,az komoly látvány volt,szinte a semmiből jöttek elő és széép hosszúú line-okban.
Nem volt más hátra,mint ellesni egy-két trükköt a nagyoktól és csinálni.pl törő hullám alatt átbújni,ráevezés,feltápászkodás,stb. Az elején még hason csúsztam meg a kocákat,aztán gugolva és a vége felé 3-szor sikerült felállnom a !nem tanuló! board-ra.Aztán kis szieszta és a nap végén megint vissza levezetni. Cool! Egész nap fülig ért a szám az élménytől! Hihetetlen szabadság ez a sport! Mindenkinek ajánlom,h életében legalább...125-ször próbálja ki:P

Adios

1 megjegyzés:

Bogit-Dunky írta...

Üdv El Yaqueról! Azért sűrübben is olvasnánk a post-jaid! Szurkolunk neked!